ODBILA MILION DOLARA ZA ONO ŠTO BISTE BESPLATNO URADILI

Francuskinja, koja je jedna od najpopularnijih devojaka na OnlyFans-u, odlučila je da odbije ono što bi druge prihvatile.

OnlyFans platforma je do pre skoro godinu dana beležila 150 miliona korisnika i 1.5 miliona kreatora, a od tada se ove brojke značajno povećavaju. Žene su doslovno odlepile za velikom zaradom od eksplicitnih fotografija i snimaka, a među brojnim „modelima“ je i Francuskinja koja se predstavlja imenom Lori.

Ona spada u 0,4 odsto devojaka koje su aktivne na ovoj platformi, jer zarađuje neuporedivo više u odnosu na druge. To je zato što je primenila drugačija pravila – svojim preplatnicima dozvoljava da umesto nje donose odluke o njenom životu. Funkcioniše tako što objavi anketu i ponudi ljudima da glasaju šta žele da radi.

To može da se odnosi na bilo šta: izbor jela koje će pojesti, da li će prokockati novac ili ne, a jednom prilikom je napustila partnera i dala otkaz. Sve to na zahtev svojih pretplatnika. Lori je objasnila da postoje pravila koja sprečavaju da sve izmakne kontroli, a to znači da nikada neće uraditi stvari koje nekoga dovode u opasnost ili koje mogu na bilo koji način da nanesu štetu pretplatnicima.

Foto: Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.