Oglasio se Bogoljub Karić: I dalje podržavam Vučića

Biznismen Bogoljub Karić, čija stranka ima dvoje poslanika na listi Zajedno možemo sve Aleksandra Vučića, oglasio se opširnim saopštenjem u kome negira da je izdao predsednika Srbije.

Tvrdnju o tome da je Karić izdao Vučića izveli su režimski tabloidi, na osnovu što je Karić napisao „Seka kraljica“ na objavu pevačice Seke Aleksić o masovnosti protesta Srbija protiv nasilja.

Karić je ove napise tabloida okarakterisao kao „zloupotrebu medijskog prostora“.

„Pominjanje moga tvita upućenog gospođi Seki Aleksić je bio moj logični gest kao ličnom prijatelju, koja je u periodu najžešćih političkih progona mene i članova moje porodice 2005. godine od strane bivše ‘demokratske’ vlade svojim javnim istupima jedina javno istupala i pokušavala da zaštiti naš integritet i ukaže na zloupotrebu vlasti. Moj tvit od jedne reči je bio isključivo lični akt prijateljske podrške njoj, bez ulaženja u bilo kakvu suštinu njenih privatnih aktivnosti i opredeljenja“, naveo je on u saopštenju dostavljenom medijima, a koje prenosi portal N1.

Dodao je da je pominjanje okretanja leđa Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću „pokušaj da se obezvredi njegova decenijska bezrezervna podrška dokazanom razvoju i napretku Srbije pod Vučićevim liderstvom“.

Foto FoNet Milica Vučković

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.