OGLASIO SE ČOVIĆ: Žele da izgubimo formu i da se UGOJIMO! Ne može to da prođe ni DRŽAVNOM PROJEKTU

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, progovorio je o preklapanju finala ABA lige i KLS.

Kao bomba je u subotu odjeknula vest da su predstavnici regionalnog takmičenja odlučili da finalna serija ABA lige bude na programu od 12. do 22. juna, što bi značilo da će Zvezda igrati dva finala istovremeno.

Iz tabora crveno-belih su se još ranije oglasili i istakli da neće igrati finale ABA lige pre onog u domaćem šampionatu, što je navelo mnoge da pomisle kako će Zvezda predati titulu bez borbe. Oglasili su se iz KLS odakle su istakli da je takvom odlukom drugog takmičenja pokazano „nepoštovanje prema srpskoj košarci“, dok je sdirektor ABA lige Milija Vojinović istakao da je spreman na kompromis povodom termina.

Nakon svega oglasio i predsednik Zvezde Nebojša Čović, koji je istakao da će Zvezda igrati u oba finala, ali pod ranije objavljenim uslovima.

– Zvezda će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, a nakon toga će igrati ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da Zvezda ne igra 30 dana, pa onda da igra, o tome ćemo pričati u narednim danima. To je da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo. A to ne može da prođe čak ni, eto, na državnom projektu. A vi razmislite ko je državni projekat – rekao je Čović u gostovanju na TV Prva.

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.