OGLASIO SE OTAC IVE IZ NOVOG SADA, IZUSTIO SAMO JEDNU REČENICU: Detalji tragičnog završetka potrage, telo pronađeno na OVOM MESTU

Nakon gotovo dvodnevne potrage za Novosađankom Ivom Balog (27) njeno telo pronađeno je pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca danas oko 13.15 časova.

Kako se dalje saznaje, identifikovali su je članovi porodice koji su pozvani u Staru Pazovu gde je prebačeno telo nesrećne devojke po nalogu nadležnih iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je pronašao nesrećnu devojku, a zna se samo da je pronađena u vodi blizu obale.

– Jeste, Iva je. Nažalost. Ne zamerite, ne mogu više da pričam – rekao je kratko u telefonskom razgovoru neutešni Ivin otac.

Kako se saznaje, nakon što je porodica identifikovala Ivu, njeno telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Podsetimo, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu u subotu oko 4 sata posle ponoći gde je bila na žurki i navodno otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Njena sestra Martina potvrdila je da je to bila prva informacija koju su dobili o njenoj nestaloj Ivi.

Sedela u plićaku, pa pričala sa momcima i nestala bez traga

Potom je, kako je ispričala, dobila informaciju da ju je drugarica ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubi trag.

– Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina. Isto tako dobili smo informaciju da ju je nakon njih video još jedan mladić koji je stranac, verovatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bi dobili neku informaciju – rekla je Martina.

Policija i ronioci Žandarmerije još juče su pretražili teren, a porodica, rođaci, prijatelji i građani dali su se u potragu u koju su bili uključeni i službeni policijski pas, dronovi… Nažalost, ništa od toga nije dalo rezultate a poslednju nadu neutešne porodice ugasio je poziv policije iz Stare Pazove.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.