OPSADNO STANJE KOD SISKA NAKON PUCNJAVE! Policija u potrazi za napadačem, meštani u panici

Prevezeni u bolnicu imaju prostrelne rane na glavi, stomaku, rukama i nogama.

Jedna osoba je poginula, a više ih je povređeno u pucnjavi iz vatrenog oružja do koje je došlo večeras malo posle 20 sati u naselju Capraške Poljane u Sisku u Hrvstakoj, a potraga za počiniocem je u toku, potvrdila je sisačko-moslavačka policija.

U toku je i gašenje požara na tri objekta koji je povezan s tim događajem, navode u saopštenju. Prevezeni u bolnicu imaju prostrelne rane na glavi, stomaku, rukama i nogama. Hitna je potvrdila da je jedna osoba mrtva. Među osmoro prevezenih u bolnicu nema dece. Jedna je osoba u bolnicu prevezena iz razloga jer je u kući bila na respiratoru, a nestalo je struje. Stoga je morao u bolnicu.

Podsetimo, ranije je za Večernji dežurna hitna služba iz Siska potvrdila da je osmero osoba povređeno. Stanovnici Siska su zabrinuti, kažu da strahuju jer je napadač u bekstvu. „Prestrašni smo, blok je pod opsadom, ne znamo što se događa. Po gradu je sve puno policije“, poručili su meštani za „24sata“. Mediji navode, pozivajući se na svedoke, da je pucao muškarac iz „kalašnjikova“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.