Orlovi u Mađarskoj će imati dva neprijatelja

Veliko interesovanje vlada u Mađarskoj za utakmicu protiv Srbije, a tome ide u prilog činjenica da je kompletan kontingent od 65.000 ulaznica, koliki je kapacitet Puškaš arene, rasprodat.

Ostao je deo karata za navijače Srbije, ali je već sada jasno u kakvom će ambijentu igrati izabranici Dragana Stojkovića u subotu uveče (20.45) u Budimpešti. Mađari su prošlog meseca slavili u Beogradu (2:1) i sada bi mogli da overe prvo mesto u grupi i plasman na Evropsko prvenstvo.      

Ipak, među izabranicima Marka Rosija ne vlada euforija, već uz dosta opreza očekuju važan duel protiv Orlova. Poslednji rezultati dve selekcije im idu u prilog, Orlovi su u okviru Lige nacija, a potom i prijateljskom duelu, zabeležili remi i pobedu.               

– Srpski tim je prepun dobrih igrača i možemo sa njima da se nosimo samo ako budemo pravi tim. Izostanak Vilija Orbana je udarac za nas, jer je on naš ključni igrač, ali verujem da ćemo ga odmeniti na pravi način. Naneli smo Srbima bolan poraz u Beogradu, oni sad dolaze kod nas sa željom da se revanširaju. Samo ako budemo disciplinovani i posvećeni kao kada smo igrali kod njih, moći ćemo da dođemo do dobrog rezultata – rekao je pred ovaj meč Roland Šalai.

Fudbaler Frajburga ističe da će pune tribine biti dodatni podstrek.

– Probao sam da pomognem svakom ko mi je tražio kartu, ali za mene je najvažnije što će mi tu biti roditelji. Oni su mi najvažniji.

Foto: Laszlo Szirtesi/Alamy/Alamy/Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.