OTAC MONSTRUM POGUBIO 3 SINA ISPRED KUĆE: Neviđen užas, postrojio decu u dvorištu, a onda zapucao POLICIJA OBJAVILA JEZIV SNIMAK!

Otac monstrum iz Ohaja postrojio je svoja tri mala sina u dvorište nakon čega je u svakog od njih ispalio rafal.

Čed Dorman iz grada Monroa na saslušanju je priznao da je planirao da pogubi decu dok je glavni tužilac okruga Klermont Dejvid Gast rekao je da je to najgori zločin koji je video u svojoj karijeri.

Dorman je postrojio dečake od 3, 4 i 7 godina u dvorištu ispred kuće i pogubio ih iz puške. Gast je rekao da je jedan od dečaka pokušao da pobegne u polje, ali da ga je Dorman „ulovio“ i vratio u kuću i ubio.

Dečakova majka je navodno upucana u ruku u pokušaju da spase sinove.

Dorman se pojavio juče na sudu po tri optužbe za teško ubistvo. Na sud je doveden okovan i u zelenom prsluku koji se obično koristi da spreči ljude da se ubiju. Na zhetv tužioca određena mu je kaucija od 20 miliona dolara.

– Trauma koju je ovaj čovek naneo je neopisiva. Nemoguće je shvatiti ovakav užas. On je bio njihov svet. Bio im je staratelj i hladnokrvno ih je pogubio – rekao je tužilac.

Gast je otkrio i da je Dorman ne samo priznao da je počinio ubistva već i da ih je planirao.

– Ne možemo imenovati osobu koja predstavlja veću pretnju zajednici – rekao je Gast.

Tužilac je rekao da su zamenici šerifa koji su stigli na mesto zločina pokušali da reanimiraju dečake.

– Držali su dečake znajući da ne mogu ništa da urade da im pomognu – rekao je Gast.

Dispečerski centar okruga Klermont primio je dva poziva u vezi sa incidentom.

Nepoznata žena pozvala je 911 u 16.15 sati i vrištala da su njene „bebe upucane“. Drugi poziv je bio u 16.18 sati kad je policiju pozvala osoba koja je vozila pored kuće i navela da je „mlada devojka“ trčala niz put govoreći da je „otac sve ubijao“.

Mališani su nakon dolaska policije pronađeni mrtvi u dvorištu ispred svoje kuće. Jedna žena (34) je kasnije zatečena ispred kuće sa ranom od vatrenog oružja na ruci, međutim, identitet povređene nije saopšten, a lokalni mediji nezvanično prenose da je u pitanju majka nastradalih dečaka.

Zamenici šerifa zatekli su Dormana kako nakon ubistva dece mirno sedi napolju na stepeništu. Na jezivom snimku hapšenja, koji je zabeležila kamera na telu policajca, vidi se da nije pružao otpor.

– Priveden je bez incidenata i ispitan – rekao je glavni zamenik Kris Straton.

Grad Monro u okrugu Klermont prema rezultatima poslednjeg popisa ima oko 7.500 ljudi.

Nalazi se na reci Ohajo oko 40 kilometara istočno od Sinsinatija.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.