OTETE DEVOJKE VRIŠTE ZBIJENE JEDNA UZ DRUGU Potresni snimci iz Izraela (VIDEO)

Društvenim mrežama deli se snimak na kojem se navodno vide izraelske devojke koje su oteli pripadnici militantne grupe Hamas, nakon što je u subotu započeo infiltracije oružanih grupa i masovni raketni napad na južni i centralni deo Izraela.

Najmanje 600 ljudi je ubijeno u Izraelu nakon masovnog raketnog napada na južni i centralni deo zemlje, a desetine civila i vojnika su uzeti za taoce, preneo je CNN pozivajući se na izraelske odbrambene snage.

Na kratkom snimku vidi se grupa od oko 20 devojaka iz Izraela koje su hamasovci uzeli za taoce. Vidno uplašene, devojke su se pribile jedna uz drugu dok se čuje kako blizu njih odjekuju pucnjevi i eksplozije, a naoružani pripadnik Hamasa čuva ih u ispražnjenoj prostoriji.

Vidi se i kako devojke odjednom ustaju, uznemirene, da bi usledio veći udar nakon čega se čuje plač i vriska od straha usled njegove jačine.

Nije poznato gde se devojke nalaze, odnosno gde je nastao snimak.

„Gardijan“ navodi da je Hamas odveo u Gazu do 100 izraelskih taoca, među kojima žene i decu, što uveliko komplikuje izraelsku vojnu operaciju da ih oslobodi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.