Otkriveni jezivi detalji silovanja naše glumice: Iza monstruoznog čina stoji poznata ličnost

Glumica Mira Furlana napustila nas je pre dve godine, usled komplikacija izazvanih virusom Zapadnog Nila. Legenda jugoslovenskog glumišta iza sebe je ostavila brojne uloge po kojima će biti upamćena, ali i autobigrafiju „Voli me više od svega na svetu“ iz koje tek sad saznajemo neke detalje iz njenog privatnog života.

Biografija Mire Furlan otkriva da je glumičin život bio protkan lepim, ali i veoma bolnim trenucima.

Glumica je pisala o „višestrukim pokušajima silovanja“, prvi put kada joj je pod tušem na univerzitetu prišao nag muškarac, potom kada su je dva momka na ulici uvukla u ulaz i „razmišljala šta će s njom“. Tada se izvukla zahvaljujući hladnokrvnosti „mislili su da nešto nije u redu sa mnom“, ali stravični događaj koji je usledeo, i koji je opisala na stranicama knjige, posebno je pogodio sve koji su ga pročitali.

Hrvatsko izdanje magazina Story je prenelo odlomak iz njene knjige, objavljen na stranici javniservis.net, koji vam prenosimo:

– To što sam bila ‘čudna’ nije mi pomoglo puno godina posle, dok sam ćaskala i pila u nečijem stanu nakon pozorišne predstave. Iznenada sam završila sama s čovekom kojeg sam jedva poznavala, čovekom iz drugoga grada, vrlo poznatom javnom ličnošću. Gde su svi ostali? Gde su nestali? Zgrabio me je snagom koja je bila zastrašujuća. Pričepio me je kolenom dok mi je obe ruke držao nad glavom. Osećala sam se potpuno bespomoćno. Rukom mi je pokrio usta da ne vrištim. Snošaj je bio gotov za nekoliko sekundi.

– Možda je upravo njegova brzina bila to što me spasilo od prestravljenosti zbog napada. Moj um nije to mogao da sledi. Sve je bilo gotovo pre nego što sam uopšte mogla shvatiti što se desilo. Bila sam zapanjena i bez teksta. On je nestao sledeće sekunde. Ja sam trčala zagrebačkim ulicama celim putem do kuće, više šokirana drskošću nego duboko pogođena nasiljem. Na čas sam pomislila otići na policiju, ali sam odlučila da neću. Znala sam da bi policajci jedan drugom značajno namigivali misleći: ‘Drolja. Dobila je što je zaslužila“ – napisala je Mira.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.