OTKRIVENO IZ KOG GRADA U SRBIJI JE PORODICA KOJA JE POGINULA U BOSNI! U sudaru dva automobila nastradali majka, 2 sina i unuka (6)

U nedelju uveče na magistralnom putu Prnjavor – Derventa u Bosni i Hercegovini poginula je četvoročlana porodica iz Srbije, a kako se saznaje reč je o porodici iz Sremske Mitrovice!

Kako portal Ozon nezvanično saznaje od prijatelja bliskih porodici, u pitanju je porodica iz Sremske Mitrovice. U sudaru „pežoa“ i „pasata“ su poginuli majka, dva sina i unuka.

– Devojčica je starosti šest godina, dva mladića i njihova majka – rekao je izvor.

Mediji iz BiH objavili su i identitet nastaradalih. U pitanju su Vidosava J. (49), Dejan J. (23), Aleksandar J. (19) i dete.

Pogibija se dogodila 27. avgusta, oko 20:30, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u malom naselju Štrbci. Dogodio se nezamisliv sudar između „pežoa“, voženog od strane još uvek nepoznatog muškarca, i „pasat“ kojim je upravljao 26-godišnji Boban Đ. iz Prnjavora.

Po informacijama iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje je obavilo uviđaj na licu mesta uz prisustvo policijskih službenika iz Policijske stanice Prnjavor, tragični incident je odneo živote četvoro ljudi koji su se nalazili u „pežou“. Tužilaštvo intenzivno radi na rekonstrukciji događaja kako bi se razjasnila sva okolnosti ovog tragičnog događaja koji je ostavio dubok pečat tuge u zajednici.

Kako su za lokalne medije ispričali očevici nesreće, „pasat“ je otpozadi udario u „pežo“ u kom je bila porodica iz Srbije.

– Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da je „pasat“ stigao „pežo“ i udario u njegov zadnji deo – rekao je meštanin za Srpskainfo.

On kaže da je vozač „pasata“ Boban Đ. dobar momak i da nije čuo da je ranije divljao automobilom.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.