OTKRIVENO KO JE UBICI IZ GRADAČCA REKAO GDE SE SUPRUGA KRIJE

Rođaka ubijene supruge bodibildera Nermina Sulejmanovića otkrila je gde se ona krije sa bebom.

U bosanskim medijima pojavila se tvrdnja da je osoba koja je u rodu sa ubijenom N.H. iz Gradačca otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se krije sa bebom, piše Avaz.

Istražitelje je navodno do rođake odveo mobilni telefon ubice dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je Sulejmanović tražio svoju nevenčanu bivšu suprugu ne samo na dan masakra, već i danima ranije. Zvao je sve njene prijatelje, bližu i dalju rodbinu i čak im je odlazio na vrata, piše Avaz.

Rođaka je navodno priznala da je iz straha otkrila lokaciju N.H..

„Rođaka je znala da je Nermin kriminalac, diler droge i nasilnik i plašila ga se. Iz straha mu je priznala gde se kriju supruga i beba. Ona je, gorko plačući, rekla da misli da je Nermin nameravao da ženu i bebu odvede kući i da mu je žao što je pretukao N.H. i što to više nikada neće učiniti. Mislila je da će se ubijena žena i Sulejmanović pomiriti. Nije joj palo na pamet da će je ubiti“, rekao je izvor blizak istrazi.

Juče je otkriveno da je Sulejmanović planirao da se oženi drugom ženom i da ode u Nemačku da tamo otvori teretanu.

Ova informacija je Avazu nezvanično potvrđena iz policijskih krugova. Sulejmanović je trebalo da se venča u Brčkom, a njegova izabranica je iz nemačkog grada.

Podsećamo, u svom krvavom pohodu ubio je nevenčanu suprugu i još dve osobe, ranio tri, a potom izvršio samoubistvo.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.