Otkriveno zašto Boba Živojinović nije bio na koncertima snaje Aleksandre

Otac Filipa Živojinovića nije bio na Prijinim koncertima

Poslovni uspesi Aleksandre Pijović su na zavidnom nivou s obzirom da zakazuje koncerte širom zemlje, ali i u regionu. Međutim, iako na poslovnom planu sve teče savršeno, u privatnom životu prema rečima pojedinih izvora nije baš tako.

Svima je bilo čudno kada otac Filipa Živojinovića, Boba Živojinović, nije došao ni na jedan koncert svoje snaje Aleksandre koje je održala u Areni iako je u to vreme bio u Srbiji. Posebno je začudila činjenica što se nije pojavio druge noći koncerta kada je njegova supruga Lepa Brena bila specijalni gost.

Naime, Slobodan Živojinović je kako izvor tvrdi, ljut zbog glasina koje kruže u javnosti o njegovom sinu Filipu kojeg je dobio u braku sa Zoricom Nakić. Povredile su ga priče koje kruže o navodnoj aferi Aleksandre sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem i zbog toga je odbio da prisustvuje koncertima.

Očigledno je da nekadašnjem proslavljenom teniseru nije svejedno što za njegovog sina i snaju kruže ovakve priče u javnosti koje narušavaju skladnost i mir bračnog života.

Kada je letos Boba proslavio 60. rođendan u Crnoj Gori, svi su se porodično veselili na jahti pa su slavlje nastavili u jednom restoranu gde je Aleksandra pevala, a i ranije je otac Filipa Živojinovića bio rado viđen na nastupima snaje Aleksandre u kojima je uživao, ali su sada odnosi postali zategnuti zbog Filipovog i Blaškovog sukoba kako navodi jedan izvor.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.