Ova 4 horoskopska znaka će teško priznati da im nedostajete

Neki ljudi mogu osećati neprijatnost kada priznaju da im nedostaje partner. Smatraju da tako pokazuju slabost i boje se posledica pokazivanja prevelike privrženosti. Čak i kada je reč o drugim, njima bliskim osobama, jednostavno ne žele da bilo ko pomisli da su oni „slabići“, razdražljivi i emotivni.

Evo liste od četiri horoskopska znaka koji su skloni sakrivanju i nepriznavanju emocija.

1. Ovan

Ovnovi su toliko nefleksibilni kada su u pitanju njihove emocije, da, ako odluče da izgledaju sputano i sakriju svoja osećanja od nekoga, nikada im neće dati do znanja da im nedostaju. Oni će se zavaravati misleći da mogu da funkcionišu bez nekoga. Ne žele da priznaju koliko važnu ulogu njihov odnos sa partnerom igra u njihovim životima.

2. Škorpija

Škorpije neće dozvoliti nikome da lako sazna njihove misli, jer i same ne veruju kada im se neko otvara. Ako Škorpiji neko nedostaje, primetićete da se ponaša nespretno, ali nikada neće izraziti svoju čežnju za tom osobom. Često se doživljavaju kao izuzetno frigidne i zastrašujuće, a ponekad, da bi zadržale ovaj identitet, odbijaju da bilo kome daju do znanja da im nedostaju.

3. Devica

Device su jedan od najozbiljnijih i najtiših horoskopskih znakova, pa kada im nedostajete, radije zadrže svoja prava osećanja za sebe, jer veruju da bi njihovo priznanje bilo besmisleno. Radije bi izbegle da budu uhvaćene u „laži“, što bi moglo imati negativan uticaj na njihov ego.

4. Vodolija

Vodolije su odlične u maskiranju svojih emocija. Stoga ćete uvek biti radoznali kada su one u pitanju. Mrze da bilo kome daju kontrolu nad svojim osećanjima. Kao rezultat toga, one bi skrenule svoju pažnju na bilo šta drugo, kako bi prevazišle taj osećaj jer se zbog nedostajanja neke osobe imaju nelagodno.

Važno je zapamtiti da svako ima jedinstvene načine suočavanja sa emocijama. Ako ste neko kome je teško da prizna svoja osećanja, možda bi bilo od pomoći da potražite podršku od prijatelja od poverenja, člana porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje, piše „Pinkvilla“.

Foto: Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.