OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJOJ FALI INTIMNI ODNOS!

Postoje brojne teorije koje govore o tome kako je lako prepoznati ženu koja je upravo imala intimni odnos. Neke od njih uključuju razloge poput toga je znatno srećnija, manje zahtevna, naspavana. Stručnjaci ističu da žene nakon vrhunca luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Ipak, kako izgleda žena kojoj fali intiman odnos?

Stručnjaci kažu da postoje stvari koje, koliko god se žena trudila da ih sakrije, ne može. Nezadovoljstvo ostaje. Postoje znaci koji odaju govor telo i raspoloženja. Uporedili su dve žene – onu koja ima redovne intimne odnose i onu koja nema. Intimni odnos deluje opuštajuće na nas, pa je samim tim žena koja ga ima opuštena, što se primećuje u njenom hodu. Ona koja nije intimno ispunjena, izgledaće stegnuto.

Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči tokom vrhunca, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema intimni odnos, imaće loš san i biće neispavana. Ako apstinencija potraje dugo, nedostatak sna postaje izraženiji i žena može da izgleda starije. Intimni odnos je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina.

Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu da budu jako nezgodne, pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali. Na kraju, nedostatak intimnih odnosa značajno utiče i na samopouzdanje. Drugim rečima, kada vidite da žena izgleda umorno, nervozna je, frustrirana, besna i nema samopouzdanja – nemojte se svađati sa njom, već probajte da rešite situaciju onako kako stručnjaci savetuju. Intimnim odnosom.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.