Ovo je devojčica koja je poginula kod Šapca: Vraćala se sa rođendana i nastradala (FOTO)
Devojčica L. C. (14) nastradala je nedaleko od svoje kuće kada je na bicikl koji je vozila udario L.M. (22) iz Šapca „ford fiestom“. Kako Informer saznaje devojčica se kobne večeri vraćala sa rođendana.

Užasna saobraćajna nezgod dogodila se sinoć oko 20. 30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca.

Kako za Informer navode komšije unesrećene porodice devojčica je juče bila na rođendanu kod drugarice.

– Drugarica joj je slavila rođendan i tamo je bila. Vraćala se kući kada je pijani vozač udario. Koliko je jak udarac bio dete je nastradalo na mestu nesreće – priča potresena komšinica i dodaje:

– Ne mogu da vam opišem koliko nam je svima teško. A da ne pričam o njenim roditeljima. Otac i majka su potpuno van sebe ni lekovi im ne pomažu da se smire. U očajnom je stanju i brat devojčice koji je , koliko znam, godinu dana stariji od nje. Ovo je velika tragedija za sve nas – kaže uplakana žena. 

Prema njenim rečima vozač koji je udario devojčicu je navodno iz susednog sela.

– I on je kako sam čula bio u obližnjem restoranu na proslavi punoletstva. Bio je pijan! Dabogda, vrat slomio! Ubi onakvo dete! Mala je bila kao melem na ranu da je staviš. Kada je prolazila ulicom malo joj je bilo da jednom rukom mahne nego digne obe. Srce mi se kida koliko mi je teško – priča uplakana žena. 

Kako smo ranije objavili automobil „ford fiesta“ kojim je upravljao L.M. udario je devojčicu koja je vozila bicikl.

– Nakon nesreće ubrzo je stigla hitna pomoć i policija. Ekipa šabačke hitne pomoći dovezla je urgentni centar ali devojčica nije disala i nije bilo srčane radnje. Lekari su uporno pokušavali reanimaciju, ali bez uspeha. U 21.30 upisano je zvanično vreme smrti. Cela ekipa koja je radila na reanimacija bila je u suzama – rekao je izvor Informera upoznat sa tragedijom.

On je dodao da je vozaču izmereno više od jednog promila alkohola u krvi!

Od nastradale devojčice na društvenim mrežama opraštaju se rođaci i prijatelji. 

Tuga i bol se oko duše savila, srce puca…Anđele počivaj u miru božijem“ napisao je jedan od rođaka. 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.