OVO JE GRK (29) KOG SU HRVATI IZBOLI NASMRT

Hrvatski huligani na ulicama Atine ubili navijača pred meč AEK – Dinamo Zagreb.

Užasne vesti stižu iz Atine – navijači Dinama iz Zagreba ubili su navijača AEK-a veče pred meč koji su dva tima imali zakazan u trećem kolu kvalifikacija! Uz podršku navijača Panatinaikosa, hrvatski huligani su stigli na meč iako je ranije najavljeno da im ulaz neće biti dozvoljen, a pre same utakmice koja je otkazana napravili su haos. U nemirima na ulicama Atine život je izgubio Mihalis (29)!

Momak iz Elefsine, priobalnog predrgrađa na severu Atine, preminuo je u bolnici nakon smrtonosne rane koju je zadobio u okršaju navijačkih grupa. Mediji u Grčkoj otkrili su šokantne detalje o njegovoj smrti jer je pored uboda noža zbog kojeg je bespomoćno ležao u krvi, Mihalis dobio i niz udaraca palicama od strane huligana.

Smrt navijača, povrede još nekoliko njih, kao i devojčice od 12 godina mogli bi da dovedu do pravog navijačkog rata na Balkanu – navijačke grupe koje podržavaju AEK važe za veoma lojalne i mnogi smatraju da će u narednim godinama njihovi članovi „loviti“ po Evropi hrvatske huligane!

KAKO SE DOGODILO UBISTVO?

Po pisanjima grčkih medijima, a oni se pozivaju na izvore u policiji, navijači Dinama iz Zagreba nožem su ubili navijača AEK-a. Navodno, tokom velike tuče na ulicama Atine jedan hrvatski huligan potegao je nož i njime pogodio arteriju na ruci mladića koji je zatim iskrvario do smrti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.