OVO JE POLICAJKA KOJA JE MONSTRUMU OTKRILA GDE SE NALAZI NIZAMA SA BEBOM

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica koja se navodno zove Dženana otkrila monstrumu Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Policajka je prema nezvaničnim navodima portala crna-hronika.info bila u vezi sa trostrukim ubicom Sulejmanovićem. Lokalni mediji su objavili i njene fotografije.

Nizamina porodica na društvenim mrežama prethodno je potvrdila navode da se radi upravo o policijskoj službenici.

Emina Buljubašić, sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevenčani muž, oglasila se na društvenim mrežama. Buljubašić je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

– Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli sa kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici – objavila je Emina Buljubašić.

Policajki na društvenim mrežama stižu salve uvreda i stravične pretnje od trenutka kad se pojavila informacija da je otkrila Sulejmanoviću gde je Nizama krije.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.