OVO JE SRBIN KOJI SE UTOPIO U GRČKOJ! Porodica neutešna

Vladislav Jovičić (30) iz Kragujevca utopio se u utorak na poznatoj plaži na grčkom ostrvu Lefkada, kada je pokušao da spasi devojku iz velikih talasa, a sada se njegova porodica i prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Pa da pdosetimo, prema navodima grčkih medija Jovičić je ušao u mora kako bi spasio svoju devojku iz vode, ali nažalost on nije uspeo da se spasi. On je kobno putovanje otišao s devojkom i dvoje prijatelja.

Njegov ujak objavio je njihovu zajedničku fotografiju u restoranu gde su pozirali nasmejani i pred punom trpezon. On je ovu fotografiju obajvio uz potresne reči: „Mom sestriću Vladi, ljudskoj veličini, poslednji pomen od ujaka!

Ispod ove fotografije samo su se nizali tužni komentari njegovih prijatelja.

– Vlado neka ti je laka zemlja i da ti bog podari rajko naselje. Neutešni smo nakon ove vesti… Iskreno saučešće porodici. Tuga pregolema, neka počiva u miru, a vama snaga da izdržite. Ode nam još jedan anđeo… – stoji u jednom od komentara:

– Duša moja, lepotan naš! Sunce naše drago. O Bože, kakva tragedija… Da ti je laka zemlja i da te anđeli čuvaju.

Kako smo ranije preneli, talasi su u utorak na grčkom ostrvu bili veliki.

– Navodno je njegova devojka ušla u vodu i talasi su je povukli. Vlada je odmah uleteo za njom i uspeo da je spase i pomogne joj da se izvuče do obale. Međutim, prema rečima očevidaca, on nije uspeo da ih savlada i izađe iz mora. Sebe nije uspeo da spase – ispričao je sagovornik Kurira.

Prema informacijama iz policije, on je nekoliko minuta plutao na stomaku, a potom su kupači uspeli da ga izvuku na obalu plaže Megali petra. Pokušali su da mu pruže prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Prebačen je u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt, preneli su grčki mediji.

Telo Kragujevčanina je prevezeno na Odeljenje forenzičke medicine u Patrasu kako bi se obavila obdukcija. Očevici su navodno ispričali da su Vladimir, njegovi prijatelji i devojka u vodi bili svega nekoliko minuta pre nego što je počela drama.

Nažalost, Vladislav Jovičić je peti turista iz Srbije koji se utopio za mesec dana na plažama u Grčkoj, Italiji i na Crnogorskom primorju.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.