Rođak mladića S. G. (25), iz sela Boćar kod Novog Bečeja, na kog je pucano u nedelju oko 18 časova u blizini centra Subotice ostao je zatečen kada mu je rečeno da je mladić ranjen. Kako kaže za „Blic“, on ne može da veruje šta se dogodilo, pogotovo što je njegov rođak fin momak, koji nije svadljiv.

– Kako je to moguće?! On je dobar dečko, nikada se ni sa kim nije svađao. Studira, vredan, je i pomalo je i radio. Mi smo svi u familiji mali ljudi, a on je krupan čovek. Ja sam mu rođak sa očeve strane i mogu sve najlepše samo da vam kažem o njemu – kaže R. G., rođak ranjenog mladića.

Podsetimo, mladić je išao ulicom i učinio se sumnjivim zbog izgleda i kačketa trojici muškaraca koji rade kao obezbeđenje. Napali su ga i on je počeo da beži, a zatim su pucali i ranili ga u butinu.

Mladić je pao na beton i obilno je krvario. Sve se dogodilo u blizini centra grada, na raskrsnici Ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog.

U pomoć su mu pritrčali prolaznici, jedna žena ga je polivala vodom i držala mu je glavu, a dvoje mladih, obučenih za pružanje prve pomoći su mu svukli pantalone i pokušavali su da zaustave krvarenje.

Biljana Vučković/Ringier

Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć i prevezli su ga u Opštu bolnicu gde je operisan. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno.

U međuvremenu je policija sprovodila opsežnu potragu za napadača, i kako je „Blic“ saznao jedan od njih je zadržan u policiji.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.