OVO JE UBICA NOE! Pogledajte kako ga policija izvodi iz stana! Komšije otkrile ŠTA JE RADIO svaki dan nakon njenog nestanka (FOTO)

Stravičan zločin otkriven je danas u Ulici cara Lazara u Beogradu, kada je ubijena Noa Milivojev (18) iz Kovilja, za kojom se tragalo.

Zbog zločina je uhapšen D. O. (33) koji je saslušan u sklopu istrage nestanka tiktokerke, a komšije iz zgrade osumnjičenog otkrivaju šta se dešavalo pre dve nedelje u njihovoj zgradi.

– Viđali su je pre par meseci tu sa uhapšenim koji u toj zgradi živi od korone. Policija je već dolazila zbog njihovih svađa. Uhapšeni je već ispitivan u vezi nestanka. Ona je 2 nedelje pre nestanka urlala da će razbijati stanove po zgradi ako joj ne vrate stvari. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana – kažu nam komšije.

Kurir

Podsetimo, tiktokerka poznata pod nadimkom Noa iz Kovilja kraj Novog Sada nestala je 17. juna u Beogradu, a u danu kada joj se izgubio svaki trag čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka.

Od tada od Noe nije bilo ni traga ni glasa, a porodica je prijavila njen nestanak policiji.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.