OVO JE VOZAČ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU U ŠAPCU Udario je dok su se vraćali sa istog rođendana! Očevici otkrili šta je POTOM URADIO

Vozač L.M. (22) koji je upravljao automobilom marke „ford fiesta“ udario je sinoć devojčicu (14) koja je vozila bicikl. Nesrećno dete nastradalo je na mestu.

Užasna nesreća dogodila se sinoć oko 20.30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca, kada se nesrećna devojčica vraća sa proslave rođendana. Na prosalvi je bio i L.M. kome je nakon nesreće izmereno više od jednog promila alkohola u krvi.

– Saobraćajna nesreća se dogodila se sinoć oko 20.30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca. Mesto gde se desila saobraćajka je na samom ulazu u selo Bogosavac. Reč je o čistom i ravnom putu, ali je baš ta deonica pokrivena granjem. Put je opasan i neosvetljen jer je pored puta gusta šuma – objašnjava izvor.

Kako je dodao devojčica se kretala iz smera Šapca ka Bogosavcu.

– I automobil se kretao iz istog smera . On je najverovatnije usled smanjene vidljivosti s obzirom na to da se nesreća desila uveče zakačio devojčiu na neosvetljenom biciklu – objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima u blizini kobnog mesta je zatvor i nema privatnih kuća.

– Čuvar zatvora je prvi pritekao u pomoć, i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Mladić je izašao iz kola, dozivao devojčicu, i on je bio šoku. Nije znao šta da radi… plakao je i uzdisao.. Sačekao je tu hitnu i policiju. Neki kažu da je bio pripit, ali ko će to znati…- objašnjava sagovornik iz Bogosavca.

Devojčicu je hitna pomoć prevezla u bolnicu bez znakova života, pokušali su reanimaciju ali nažalost nisu uspeli. Policija je obavila uviđaj, a L.M. je izmereno više od jednog promila alkohola u krvi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.