OVO SU UČESNICI ZADRUGE 7 Spisak koji se držao u strogoj tajnosti, imena će vas ostaviti bez teksta

Učesnici će biti istaknuti učesnici Zadruge“, „Farme“, „Parova“, „Dvora“ i „Velikog brata“.

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović je pre nekolikio dana najavio da će se na ovoj televiziji prikazivati novi rijaliti.

U septembru će startovati „Zadruga 7 elita“, koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Učesnici će biti istaknuti učesnici Zadruge“, „Farme“, „Parova“, „Dvora“ i „Velikog brata“, a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Žarko Stojanović i drugi.

Miljana Kulić nedavno je uslikana ispred Pink televizije i tom prilikom je za Srbija Danas otkrila da je stigla kako bi pregovarala sa produkcijom o ulasku u sedmu sezonu. Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Takođe, mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju „Dvor“ i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja – istakao je izvor za „Republiku“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.