Pevač doživeo srčani udar, hitno mu ugrađen stent

Poznati bosanski pevač Asim Bajrić doživeo je srčani udar, zbog čega mu je odmah ugrađen stent jer je imao začepljenje krvnih sudova.

On je morao da otkaže sve nastupe, a sada se oglasio na Fejsbuku i pratiocima otkrio kako se oseća.

– Dragi moji, zbog zdravstvenog stanja nisam u mogućnosti da održim predstojeće nastupe. Molim vas za razumevanje. Voli vas vaš Asim – napisao je kratko ispod fotografije iz bolnice.

Njegov menadžer Hilma Peljtu, ispričao je za medije šta se desilo pre nego što je Bajrić završio kao hitan slučaj u bolnici.

– Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara koji je dobio. Naime, noć pre trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najverovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja – rekao je na početku, a zatim nastavio:

– Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu. Na svu sreću dežurni lekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve analize. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posledice da se nije na vreme reagovalo. Naime, bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je dragom Bogu hvala sada sve dobro – rekao je Hilma za Express.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.