Pevačica (31) pala i udarila glavom o pod, umrla po dolasku u bolnicu: Objavljen uznemirujući snimak

Tragedija se desila na jednom nastupu, pošto je pevačica (31) umrla nakon pada na koncertu. Ona se spotakla o haljinu i udarila glavom o binu.

Žrtva je nastupala u lokalnom domu za penzionere u Kini za 90. rođendan jednog stanara, a tragičan slučaj se dogodio nakon dve otpevane pesme.

Pre tragedije pevačica je hodala veoma usporeno, a onda se spotakla o svoju odeću i srušila, piše Mirror.

Nakon pada ostala je nepomična na bini. Neimenovana žena prestala je da diše, a članovi osoblja pokušali su je da je reanimiraju pred šokiranom publikom.

Radnici su joj vršili kompresije grudnog koša dok je ležala pod reflektorima. Ona je 12. aprila prebačena u obližnju bolnicu u kineskom gradu Čongkingu, ali je uprkos svim naporima lekara umrla ubrzo po dolasku. Pevačica je rekla da se nije osećala dobro ranije istog dana, kako piše Need to Know.

Biće obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Snimak nesrećnog događaja osvanuo je na „Need to know“ sajtu.

Podsetimo, pamti se tragedija iz avgusta prošle godine kada je pevač Serhio Muriljo gon Alves Filjo ubijen dok je pokušavao da razdvoji par koji se svađao na njegovom nastupu u Brazilu. Upucan je u glavu.

Ranije ove godine, južnoafrički reper bio je jedan od dvojice muškaraca ubijenih u pucnjavi iz automobila u Durbanu, tragedija se desila pre njegovog nastupa, navodi Mirror.

(Telegraf.rs)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.