POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA STAN MILENE POPOVIĆ NA BANOVOM BRDU!

Ranije danas, na Banovom Brdu, je izgoreo stan Milene Popović, ali za sada nije poznato kako je do njega došlo.

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, zapalio se stan na Banovom brdu. Za sada nije poznato kako je do njega došlo. U stanu nije bilo nikoga, jer je ona u tom trenutku bila u Novom Sadu. Milena Popović, inače, sa sinom Bogdanom živela u stanu koji je bio uređenom po meri 21. veka.

Kutak je bio moderan, pun topline i ljubavi. U dnevnom boravku je bila siva garnitura, a u stanu su preovladavali zeleni detalji – jastuci, stolice, kuhinjski elementi, ukrasi. Milena je često na Instagramu objavljivala svoje i naslednikove slike sa mačkom, njihovim ljubimcem, od kog se nisu odvajali.

Milena Popović se oglasila za Pink.rs i rekla da je i dalje u šoku i da čeka policiju kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo. „Čekam policiju i uviđaj, nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem“, kazala je Milena Popović.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.