Pogledajte kako je narod najurio Aleksića i Ćutu iz Zvečana (VIDEO)

Srbi iz Zvečana najurili su danas potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića i njegovog saputnika Aleksandra Jovanovića Ćutu koji su došli danas da na muci srpskog naroda koji nedeljama protestuje zbog Kurtijevog terora, zgrću jeftine političke poene.

Najglasnije su negodovale dve žene koje su Aleksića i Ćutu upitale:

– Koju podršku imamo od vas? Što ste sad došli, gde ste bili kada nam je trebalo, kada mi je brat ranjen?

Oni su istakli da ih je država u više navrata podržala.

– Svi drugi su nas podržali, od predsednika pa na dalje. I u svemu. MI smo ovde došle da branimo svoje radno mesto! Ni smo ni pod moranjem, ni pod radnom obavezom, ovde je svako došao svojom vojom i odlukom. Mi imamo našeg predsednika i našu državu da nas podržavaju – odbrusile su žene Aleksiću. 

Kada su Aleksić i Ćuta pokušali da poture izmišljenu priču kako je narod dole primoran da bude na protestu jer se navodno plaši Milana Radoičića, stigao im je odgovor:

– Mi smo ovde zbog naše budućnosti i naše dece! Hapse nam decu, shvatite, odakle vi znate šta mi proživljavamo? Milan Radoičić ovde nije doša ko zna koliko! Kako se to narod plaši? Vi ga forsirate. Nas ovde niko ne tera! Mi smo ovde zbog naše dece a ne zbog straha. Sram da vas bude da vas bude – poručili su mu Srbi, a Aleksić i ekipa brzo su se pokupili iz Zvečana i kako se može čuti na jednom od snimaka otišli su na piće.

Očigledno je da im Srbi sa Kosova nisu oprostili ni zaboravili kako je Vuk Jeremić napravio granicu između Srba i Srba na Jarinju, kako je bivša vlast pustila Kurtija iz zatvora, a on danas teroriše Srbe na Kosovu i Metohiji.

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.