Pojavio se snimak iz kafane smrti, 10 minuta kasnije ubijen Dušan (VIDEO)

Jedan od šestorice uhapšenih Mladenovčana, M. J. (25), osumnjičen da je sa petoricom svojih drugara u ponedeljak uveče nasmrt pretukao Dušana Antonijevića (47) u kafani u Mladenovcu, objavio je snimak iz kobne kafane neposredno pre zločina.

Snimak je napravljen telefonom, na njemu se vide osumnjičeni kako se vesele, piju i grle pevačicu.

– Jedan od osumnjičenih se bio popeo na stolicu, neki su sedeli za stolom dok se ispred njih vide flaše pive, a njih nekoliko je opkolilo o grlilo pevačicu, koja je pevala pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“. Vidi se da su momci dosta pijani, teturaju se, krevelje u kameru, namiguju – opisuje nam izvor šta je osumnjičeni objavio kobne večeri.

Kako tvrdi, samo deset minuta kasnije došlo je do svađe, a potom i do tuče u kojoj je Antonijević, inače vlasnik auto-servisa, ubijen.

– Na tom snimku ništa nije ukazivalo na nevolje. Međutim, ubrzo je Antonijević poručio pesmu. To se ekipi nije dopalo, počeli su da mu dobaciju. Svađa je brzo prerasla u tuču. Nije se znalo ko bije nesrećnog čoveka. Koban po njega je bio udarac flašom ili pikslom u glavu – kaže izvor.

Kako Kurir saznaje, šestorici uhapšenih se na teret stavlja krivično ubistvo u saizvršilaštvu, a istraga tek treba da utvrdi ko je žrtvi zadao smrtonosni udarac.

– U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu upravo je počelo saslušanje osumnjičenih – kaže naš izvor.

Video pogledajte OVDE.

Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.