POKUŠALI DA RASTRGNU ĆERKU LAVROVA! (VIDEO)

Čerka Sergeja Lavrova, Ekaterina, i njen suprug Aleksandar Vinokurov, oboje pod sankcijama, s venčanja su uz pomoć policije i bezbednostnih službi pobegli u Saudijsku Arabiju.

Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin ukinuo vize za stanovnike Gruzije i ukinuo zabranu letova iz Rusije za tu zemlju, koja je bila na snazi od 2019. godine, prvi avioni su iz Rusije u petak počeli se da stižu u Tbilisi i druge gruzijske gradove, piše AP.

Avion koji je u petak popodne sletio u Tbilisi dočekali su demonstranti koje je potom gruzijska policija rasterala. Obnavljanju vazdušne veze između Gruzije i Rusije usprotivila se i Zapadu naklonjena gruzijska predsednica Salome Zourabičvili koja se više puta s gruzijskom vladom sukobila oko odnosa Tbilisija i Moskve.

Privatna gruzijska televizija u petak je izvestila da se članovi porodice ruskog ministra Sergeja Lavrova navodno pripremaju za veliko slavlje u gradu Gurjaaniju u regiji Kaheti na istoku Gruzije. Prema pisanju Mtavarija, radilo se bratu Aleksandra Vinokurova, muža Ekaterine Lavrove (Vinokurova), kćeri Sergeja Lavrova. Mtavari je tvrdio da su Vinokurovljev brat i njegova verenica već sklopili civilni brak, a da će se veliko slavlje održati u hotelskom kompleksu.

video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.