POLICAJKA NIJE JEDINA POMAGALA MONSTRUMU IZ GRADAČCA? Novi detalji istrage, više osoba se dovodi u vezu sa bodibilderom

MUP Tuzlanskog kantona u saradnji sa tužilaštvom u Tuzli sprovodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa N.S. iz Gradačca koji je u petak ubio tri i ranio tri osobe.

Nakon saznanja da je policajka DŽ.S. bila navodno u vezi sa bodibilderom N.S. koji je u petak u Gradačcu ubio tri i ranio isto toliko osoba, MUP Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli sprovodi istragu protiv više osobe koje se mogu dovesti u vezu sa N.S. Više policijskih službenika iz lokalne policijske stanice je sumnjivo.

Istraga se sprovodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i delovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu„, naveo je izvor za „Klix.ba“.

Tokom istrage, trebalo bi da bude otkriveno ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga sa detetom. Porodica ubijene N.H. tvrdi da je policajka DŽ.S. otkrila da se N.H. nalazi kod tetke.

Moju tetku nije ubio samo Nermin nego i Dženana zajedno sa njim„, napisala je rođaka.

Policija istražuje i sudiju koja je samo četiri dana pre ubistva odbila da odredi zabranu prilaska N.S. zbog procene da nema opasnosti po žrtvu. Da podsetimo, on je u petak ubio tri osobe i tri je ranio.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.