POLITIČAR BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU, SVASTIKU, TAŠTU I TASTA

Odbornik Ujedinjene Srpske u Stanarima Branislav Bjeličić uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu, svastiku, taštu i tasta i naneo im teške povrede.

Ovaj stravični napad se desio pred očima Branislavove desetomjesečne bebe, međutim njemu ni to nije smetalo da pretuče suprugu Miru Marković i celu njenu porodicu.

U Policijskoj upravi Doboj potvrđeno je da je uhapšen B. B. zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Mira Marković ispričala je za Srpskainfo kakav su horor preživeli prošli petak, kao i to da i danas žive u strahu od nasilnika i da se boje da bi ih opet mogao napasti.

Markovićeva je ispričala da su ona i Branislav bili u braku oko šest meseci i da imaju desetomesečnu bebu koja živi sa njom.

– Mi smo pokrenuli postupak da se razvedemo i dogovorili smo se da dete bude kod mene, a da ga on viđa na dva sata. On je u petak došao po bebu i tada je došlo do svađe između nas dvoje. Ranije mi je uplatio 200 maraka za izdržavanje deteta i ja sam mu u petak rekla da mi je to malo i da mi treba više novca kako bi izdržavala dete, jer treba kupiti puno stvari i hrane, a ja sam nezaposlena – ispričala je Markovićeva.

Kaže da joj je tada rekao da joj neće dati više para, a da mu je ona skrenula pažnju da on ima i dete iz prvog braka kojem daje puno više para.

– Samo sam mu rekli da detetu iz prvog braka, a koje studira u Novom Sadu, da je puno više para i da za bebu ne može biti dovoljno 200 maraka. On je tada počeo da galami na mene i preti i tada smo se posvađali – istakla je Markovićeva.

Ona je dodala da je tada nastao horor i da nije mogla očekivati da će ih Bjeličić brutalno pretući.

– Nakon što smo se posvađali, ja sam ušla u vozilo i krenula da otkopčavam pojas kako bi uzela dete iz njegovog vozila. On je tada krenuo preko bebe da me udara šakom u glavu. Više puta me tako udario u glavu. To je sve videla i čula moja mama koja je krenula prema nama i kada se približila on ju je udario šakom u glavu i odmah je oborio na zemlju. Majka je pala na put i odmah izgubila svest, a krv joj je išla iz glave – pojasnila je Markovićeva.

Kaže da je to sve čula i sestra, koja je u dvorištu kuće kačila veš od bebe da se suši, i krenula je prema vozilu da im pomogne.

– Čim je sestra prišla on je i nju udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Tada dolazi moj tata i on je i njega udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Potom je krenuo da udara i mene rukama i nogama i ja sam takođe završila na zemlji. Svi smo ležali u krvi i kada god bi neko pokušao da ustane sa zemlje, Bjeličić bi ga opet udarao i obarao na zemlju – rekla je Markovićeva.

Ističe da se ona porodila pre samo deset meseci, ali da to nije Bjeličića sprečavalo da je krvnički udara.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.