Posle profila na „OnlyFans-u“, Milica Dabović rešila da zaradi na još jednom sajtu

Bivša košarkašica svojevremeno je iznenadila sve kada je rešila da otvori profil na sajtu namenjenom za deljenje pornografskog sadržaja, „OnlyFans“, međutim, sada je otišla korak dalje.

Milica Dabović postala je aktivnija nego ikada pre na društvenim mrežama, od trenutka kada je otvorila profil na platformi „OnlyFans“, te je redovno delila golišave fotografije.

Nakon što je prodavala intimne fotografije na pomenutom sajtu, bivša košarkađšica rešila je da zaradi na još jedan način, pa je sada otvorila profil i na platformi za dopisivanje u nadoknadu za novac.

Dabović je na svom Instagram profilu podelila svoju fotografiju i dodala link koji vodi ka sajtu „Fiestafans“.

„Za dopisivanje spremna“, napisala je Milica.

Ovaj sajt manje je popularan od platforme „OnlyFans“, a kako se navodi u oficijalnom delu, preko njega je moguće zarađivati po minutu uz privatni video poziv, dodatno naplaćivati super ekskluzivan sadržaj, prodavati sopstvenu robu i dobijati pare svojim uključenjima uživo.

„Ovo je društvena mreža sa pretplatom na kojoj kreatori mogu da se povežu sa svojim fanovima i zarade. Nudi više funkcija i mogućnosti za zaradu od bilo koje platforme. Ne postoje limiti za zaradu za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama“, stoji u opisu sajta.

Milica Dabović na platformi „Fiestafans“ sada ima 27 objava, koje su nedostupne za širu javnost, već se sadržaj plaća. Pojedine fotografije se otvaraju samom mesečnom pretplatom, dok je za druge neophodno doplatiti od 50 do 250 dolara.

Pretplata za mesec dana iznosi 9.99 evra, a za 3 meseca 19.99 evra.

Milica je uz svoje fotografije dodala emotikone i naglasila da sadržaj nije namenjen maloletnim osobama.

„Malo bolje da se vidim“, „Jedva čekam da radim pozive sa vama“, „Čekam te na četu“, „Šta mislite o pozi“, „Video pozivi ce biti ludnica“, samo su neki od opisa fotografija bivše košarkašice uz zaključani sadržaj.

„Konačno mesto gde ću držati privatne video pozive, samo ovde odgovaram na poruke (poruke sa bakšišem imaju prioritet)“, piše u opisu profila Milice Dabović.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.