Poslednji vapaj Karleuše kida srce i dušu: Samo Duško može da joj pomogne

Jelena Karleuša je pasionirani ljubitelj životinja, a godinama unazad u tome u prilog ide činjenica što pevačica ne jede meso i više ne nosi bunde i drugu odeću te asesoare od prirodnih materijala životinjskog porekla.

Jelena je nedavno usvojila psa Alfu kojem je neko amputirao prednje nogice, pa mu je najpre nabavila specijalna kolica uz pomoć kojih koliko toliko može da se kreće.

– Upoznajte Alfu. On je sad moja briga. Zbog velikog interesovanja i ljudi koji su izrazili želju da budu u toku jer su se potresli, objavljujem ove slike. Reč je o psu koji je nedavno nađen masakriran, sa amputirane obe prednje šape, amputiranim repom, itd. Pas se još bori za život, juče je imao još jednu operaciju i da vas ne zamaram detaljima. Pas je vlasnički ali vlasnika u ovakvom stanju ne interesuje. Kaže da ne zna ko ili šta mu je ovo uradilo. Da skratim, preuzela sam svu brigu i troškove, sad je kod mene u Beogradu, ima sve pare ovog sveta, ljubav i negu – nnapisala je Karleuša.

ATA images

Naime, sada je saznala da postoji mogućnost da se pas operiše, tako da ne čudi što Karleuša traži pomoć i raspituje se koja klinika u Londonu može da obezbedi proteze na amputiranim nogicama njenog ljubimca. Po svemu sudeći, verujemo da će joj u potrazi pomoći suprug Duško Tošić jer su psa zavolele i Atina i Nika, a poznato je da on ćerkicama isunjava sve želje.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.