Potresi u porodici Živojinović

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića nedavno je napustio porodični dom i započeo samostalan život u stanu na Novom Beogradu. Mlađani Živojinović se preselio u stan od 140 kvadrata, koji su mu poklonili roditelji. A, pošto je odlučio da se osamostali njegova majka je rešila da mu više ne pomaže, a ova odluka Lepe Brene iznenadila je njenog mezimca.

– Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala – priča izvor za Star i dodaje:

– Odluka Lepe Brene iznenadila je Viktora, nije očekivao da će baš tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas – zaključio je izvor.

Foto: Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.