Potresna ispovest majke ubijene Noe

“ON je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazilo. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije.”

Ovako započinje svoju potresnu ispovest Boba Milivojev, majka Noe Milivojev (18), trans devojke čiji su delovi tela nađeni juče po podne u stanu u centru Beograda, u kesama i kantama. Za Noom se tragalo od 27. juna, a njena porodica je sumnjala da joj se nešto dogodilo jer je to bio prvi put da isključi telefon i ne javlja se.

Puno je vole mama, tata, brat i sekica

– Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje dece – kaže u potresnoj ispovesti majka ubijene Noe Milivojev.

Boba Milivojev kaže da su „Nou mnogi mrzeli zbog toga šta je“, a da ona „nikad nikog nije vređala“.

– A nju su vređali, maltretirali, ismevali. Noa je bila vaspitano dete, a na Tik-toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik-tok, biće bolje, apelujem na sve roditelje da se ta mreža ugasi – kaže majka ubijene Noe Milivojev.

Umrla je u najtežim mukama, tražim najtežu kaznu

Osumnjičenog za ubistvo svoje ćerke znala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala probleme s njim.

– On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu – kaže Noina majka.

Trojica iskrenih prijatelja

Noa je imala trojicu drugara koji su je sve vreme tražili.

– Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvek su je štitili kada izađe. Ona će zauvek biti naša najlepša Noa Milivojev – kaže majka.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.