Poznata voditeljka koleginici preotela verenika

Sandra Drašković poznatija kao Sani Armani pre nekoliko godina raskinula je dvogodišnju vezu sa Banetom, sinom kontraverznog političara Milorada Vučelića.

Iako je sve nagoveštavalo da će među njima sve biti u redu, par se razišao a Sani Armani nastavila ježivot dalje. Sandrini roditelji polagali su velike nade u njihovu vezu, pa tako ovu svađu ipak nisu shvatali ozbiljno. Sve je , navodno krenulo nizbrdo posle jedne modne revije u pozorišu na terazijama:

– Bane je bio prezadovoljan kako je Snadra izgledala na reviji. S prijatlejima je posle izašla u neki klub i zadržala se do kasno. Već sledećeg dana navodno su počele svađe, Sandra je želea da se vrati manekenstvu a Bane je bio protiv. Kako su mediji tada pisali svađa je bila samo povodo za raskid dok je navdono pravi razlog bio neslaganje Banetovog oca sa izborom sina jer mu se tobože nije dopadali da njegov sin bude sa bivšom ženom fudbalera.

– Bane je jako tvrdoglav i sigurno ne bi dozvolio da mu otac određuje s kim će da se zabavlja tako da Milorad sigurno nema nikakve veze sa tim – tvrdio je tada izvor bliza političaru.

Uprkos njihovom raskidu mnogi su tada govorili da se Sani Armani pored Baneta preporodila…

Sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, Branislav, nikada se nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

– Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza – rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – zaključila je voditeljka.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.