POZNATI FUDBALER UHVATIO SUPRUGU U PREVARI SA PRIJATELJEM!

U razgovoru na Kurir televiziji, novinari Ljilja Stanišić i Ivan Gajić, otkrili svoje utiske o letnjem periodu provedenom na crnogorskom primorju i najavili zanimljive planove za budućnost.

Dva voditelja, čija su lica postala svakodnevno prisutna na malim ekranima, nisu krila svoje uzbuđenje povodom proteklog perioda i planova koji ih očekuju.

– Pre mesec dana smo zajedno provodili vreme na crnogorskom primorju, a sada nastavljamo ovde da komentarišemo i iznosimo nova saznanja, informacije – sve što je deo našeg posla – kaže Ljilja Stanišić.

– Kada se setim te Crne Gore, verujte mi, deo toga ste i vi imali priliku da vidite, pročitate i informišete se – dodaje Ivan Gajić.

Njihov rad na terenu, bilo da je reč o crnogorskom primorju ili Beogradu, nosi svoje izazove.

– Svedoci smo neverovatnih situacija koje se dešavaju pred našim očima. Sve to zaista zaokuplja pažnju i izaziva divljenje – istakla je Ljilja Stanišić.

Prelazeći na temu letnjih reportaža iz Crne Gore, otkrili su jednu intrigantnu priču.

– Veoma poznati fudbaler koji je oženjen i ima porodicu nije verovao da žena može da ga vara i da je bila neverna sa nekim koga ona poznaje. On prebija njenog ljubavnika, koji je inače njegov prijatelj, a sa njom se posvađao i naravno on ga je prijavio i dobio je kaznu zbog toga što je pretukao čoveka i osuđen je za to što je uradio. Nastavio je da živi sa ženom uprkos tome što ga je prevarila. Znači nasilje je u pitanju, ali nažalost to se dešava ne samo u rijalitiju nego i u životima veoma poznatih i uspešnih ljudi – rekla je Stanišić i dodala:

– Mi u ovoj rubrici donosimo priče o situacijama za koje nemamo materijalne dokaze, ali imamo pouzdane izvore.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.