Poznato ko je uputio preteće pozive na aerodromima u Crnoj Gori

Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“, Odeljenje bezbednosti Bar jutros su obavešteni od strane zaposlenih u jednom hotelu u Sutomoru da im je upućen telefonski poziv od strane nepoznatog lica koje je saopštilo da će „dići u vazduh“ hotele i železničke stanice, ne precizirajući koje.

Preduzete su mere i radnje od strane policijskih službenika barske policije, koji su u saradnji sa službenicima NCB Interpola Podgorica došli do saznanja da je korisnik telefonskog broja sa kojeg je upućen preteći poziv P.M (45) iz Beograda.

Takođe, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti policija je utvrdila da su pozivi koji su jutros upućeni na telefonske brojeve Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat došli sa iste adrese, odnosno, sa istog broja telefona. Sa tim saznanjima upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela.

Aktivnosti na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica u odnosu na pomenuto nastaviće se putem međunarodne policijske saradnje, te će u tom kontekstu, biti preduzete odgovarajuće mjere i radnje u odnosu na P.M.

Telegraf/Nikola Tomić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.