Poznatoj srpskoj pevačici izvršitelji oduzeli stan, evo gde se sad nalazi

Danijela Vranić, nekadašnja „kraljica splavova“, koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre više od deset godina sa scene u jeku najveće popularnosti. Svojevremeno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, trenutno živi u mestu Koceljeva kod Šapca.

Međutim, pevačica je u jeku karijere, kada je nastupala širom Evrope i regiona, sebe obezbedila sa još jednim stanom koji se nalazio na Novom Beogradu. Upravo taj stan Danijele Vranić je kako piše Kurir oduzet zbog neisplaćenih rata za kredit.

– Danijela je, nakon što je završila sa muzičkom karijerom, imala ušteđevinu, od koje je nekoliko meseci živela. Kad je napustila Beograd, otišla je kod svojih roditelja, a rate kredita nije plaćala. Probala je da izda taj stan kako bi imala za rate jer se radi o kreditu u švajcarcima, međutim, trebalo joj je novca i za život. Dugo se borila, a onda nije mogla više i taj stan su joj oduzeli – govori izvor Kurir i dodaje:

 Pevačici nije bilo svejedno, ali nije imala drugog izbora. Pokušavala je da nađe izlaz iz ove situacije, međutim, s obzirom na to da se povukla sa scene, nije htela da traži pomoć od ljudi koje je poznavala odranije, da ne bi ova priča došla do medija, pa se od tog stana oprostila. Nakon što je izgubila stan, čak se i šalila na svoj račun, pa je pričala: „E, sad mi ništa više nije ostalo od pevačke karijere.“ Danas ne znam gde je ona, ali sam čuo ono što i svi, da je u nekom selu blizu Valjeva i da ne planira da se vrati na muzičku scenu – rekao je naš izvor.

Podsetimo, probleme sa kreditom u švajcarcima imale su i druge javne ličnosti, poput Goce Tržan i Goge Sekulić.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.