„Preklao je i odneo u kadu, pa go i krvav šetao po selu“

Robert M. (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja, osumnjičen da je ubio svoju suprugu Suzanu M. (41), saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a istraga je uzela i prve izjave svedoka, odnosno, komšija, porodice i bliskih osoba „dželatu“ i žrtvi.

„Prema nezvaničnim informacijama, on ju je izmasakrirao, preklao je, a potom njeno telo odneo u kadu. Kuća je bila sva krvava. Iz nje je, prema rečima meštana koji su svedočili, izašao u ranim jutarnjim satima. Bio je bez majice i krvav. Ali se ubrzo vratio u kuću. Komšije kažu da se čula svađa u kući, kao i to da je Suzana prvo pobegla kod komšinice, ali se vratila u kuću i tada joj je presudio. Do pre nekoliko dana je bio u zatvoru u Austriji zbog droge. I sada su mu u kući nađeni narkotici. Bio je poznat kao nasilnik i ranije ju je maltretirao, ali ona nije odustajala, dodatno je radila, slala mu pakete u zatvor, išla mu u posete“, rekli su.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Roberta M. (39) iz okoline Novog Bečeja, zbog ubistva nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je juče, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio četrdesetjednogodišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja.

On se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.