PRETUČENA MAJA MARINKOVIĆ! Pevačica nasrnula na starletu, ovo su detalji incidenta!

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje Sandra Afrika je pre nedelju dana pretukla Maju Marinković na svojoj jahti. Maja je jako loše prošla jer joj je Sandra navodno počupala i nadogradnju i zajedno sa njom je gurnula u more. Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva navodno vrlo lako spasila iz situacije u kojoj se zatekla.

Sve se dogodilo nakon velikog medijskog buma – priče da je bivši dečko Sandre Afrike, sadašnji menadžer, Mikiša u vezi sa Majom. Ne bi to ništa bilo čudno da Maja nije kačila fotografije sa njene jahte i objavljivala ih u javnosti, ali i provocirala Sandru. Kako su izvestili mediji, Maja se našla i na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i napravila incident. Tada je Maja ostala u separeu a Sandra je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

Inače Mikiša je video koliko ima sati pa je zamolio Maju da pokuša da plasira u medije priču kako ima novog dečka. Maja se odlučila za Desingericu. Međutim, kako je on oženjen i ima dete u tu priču niko nije poverovao. I Sandra je to shvatila pa je bila u fazonu ona će mene da pravi budalom, pa to neće moći, ja sam takve jela za doručak i posle ispljuvala.

– Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. Ona će da da život i poslednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament – prepričava naš izvor. Inače Sandra Afrika svojevremeno je navodno na gomili u stanu uhvatila i Vladimira Volkova i Ivanu Bum Nikolić, i od tada je jurila Ivanu svuda da se i fizički obračuna po- što je ova izletela iz stana maltene polugola.

Nije samo poznato u kakvim su odnosima Sandra i Mikiša pošto su za sada menadžer i pevačica koji sarađuju. Njihova veza je završena, ali kao što vidite svaki put kada neko od njih dvjue pronađe partnera dešava se neki incident.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.