PREVARA SA KOMŠINICOM JE DOVELA DO KRAJA! Raskid Aleksandre Prijović više nije tajna, poruke u telefonu su je slomile!

Ovo saznanje navodno ju je potpuno slomilo, a povređena i razočarana pevačica neko vreme je bila sama.

Idiličan brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića obojen je najlepšim uspomenama, ljubavlju i podrškom. Ipak, u svom emotivnom životu, pevačica nije uvek imala tako bajkovit odnos sa emotivnim partnerom.

Pre nego što je postala gospođa Živojinović, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica bili su emotivni par. Ova romansa trajala je dve godine, a zajedno su sazrevali na muzičkom putu, podržavali se, i činilo se, ludo se voleli.

Vest da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica raskinuli, tada je u javnosti odjeknula kao bomba, a pričalo se da je za krah romanse kriva treća osoba. I dok su mnogi prstom pokazivali na Aleksandru kao krivca, samo je ona znala kroz šta je tada prošla.

Prema pisanju medija, Ljuba je njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, piše Story.

Ovo saznanje navodno ju je potpuno slomilo, a povređena i razočarana pevačica neko vreme je bila sama, da bi zatim sasvim slučajno u njen život ušao Filip, sa kojim je 2018. godine stala na ludi kamen i koji je od početka do danas drži kao malo vode na dlanu.

O krahu ove ljubavi pevač je tada govorio ovako:

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo. 

Ipak, danas tvrdi da sa Aleksandrom ima korektan odnos i da su na sve razmirice iz prošlosti davno zaboravili:

– Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo…

– Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – ispričao je Ljuba za „Alo“.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.