PRONAĐENA GOLA I ZAVEZANA! Uhapšen muškarac koji je napadao žene

Pripadnici MUP Tuzlanskog kantona uhapsili su muškarca koji je napadao žene u povratničkom selu Tumare kod Lukavca.

Kako piše Avaz, meštani sela Tumare u kojem je krajem jula pod nerazjašnjenim okolnostima nestala starica Jovanka Đurić, za kojom se i danas traga, dodatno su bili uznemireni nakon događaja koji se desio prekjuče, prenosi Srpskainfo.

U jednoj porodičnoj kući pronađena je žena gola i zavezana.

Meštanku R. S. u besvesnom stanju u njenoj porodičnoj kući pronašao je suprug. Pod sumnjom da je reč o napadu, slučaj je prijavio policiji.

Federalni ministar raseljenih osoba i izbeglica Nerin Dizdar juče je posjetio Tumare zatraživši od policije rasvetljavanje ovih događaja.

Podsetimo, kako je danas prenelo većina bosanskohercegovačkih medija, meštani sela Tumare na Ozrenu, koje pripada opštini Lukavac u BiH, u strahu su nakon što je u sredu pronađena meštanka (50) vezana i polugola u šumi. Reč je o zabačenom selu, u kojemu mahom žive povratnici. Slučaj je upalio alarme, jer potraga za drugom starijom meštankom Jovankom Đurić, koja je nestala 30. jula, još traje, bez konkretnih rezultata.

Civilna zaštita, Gorska služba spasavanja, policija, uprkos zalaganju, nisu ušli u trag nestaloj Jovanki Đurić. Jovankina ćerka Gordana kaže da nema podataka o majci. Policija je prvo pomislila da je sama otišla od kuće, jer nije bilo tragova nasilja, ali je Gordana uverena da to nije tako.

– Kakav otpor može da pruži žena od 89 godina koja ima oko 50 kilograma, koja nosi naočare, dioptrije 10, koju sam našao na stolu? Međutim štap, odeća koja je bila presavijena na stolica dan ranije, krpa ispred kauča bila mokra, nema telefona, zvoni negde, to im nije ukazivalo na ubistvo, otmicu. Fali recimo dušek, prekrivač, čaršav i malo ćebe iz kreveta – rekla je ekipi N1 Gordana Babić, ćerka nestale Jovanke.

Siniša Pašalić/Ringier

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.