Pronađena tela dečaka (3) i devojčice (11) i još dve odrasle osobe

ČETIRI osobe pronađene su mrtve u stanu u zapadnom Londonu, uključujući trogodišnjeg dečaka i 11-godišnju devojčicu.

Metropolitenska policija pozvana je u petak oko 15 časova zbog izveštaja o zabrinutosti za članove porodice. Policajci su nasilno ušli u kuću, a nedugo potom pronašli su tela četiri osobe.

Policija je saopštila da veruje da zna identitet četiri osobe – muškarca i žene od 30 godina, 11-godišnje devojčica i trogodišnjeg dečaka. Smatra se da su svi u srodstvu.

Međutim, istraga je u toku kako četiri osobe zvanično bile identifikovane i kako bi bili obavešteni najbliži rođaci. i obavestile njihove najbliže rođake.

– Istraga je u veoma ranoj fazi i na osnovu početnih ispitivanja ne tražimo nikoga ko je povezan sa incidentom. Jasni su mi šok i uznemirenost koju će ovaj užasni incident izazvati u zajednici u Haunslovu i šire. Mogu da uverim lokalno stanovništvo da specijalisti rade na utvrđivanju šta se tačno dogodilo i daću dodatne informacije čim budem mogao. Takođe sam svestan da će ovaj incident biti posebno uznemirujući za decu i molim ljude da budu odgovorni kada objavljuju na društvenim mrežama, uključujući to da ne navode imena ili spekulišu o imenima onih koji su umrli – rekao je glavni policijski nadzornik Šon Vilson, komandant lokalne policije u zapadnom Londonu.

Dodao je da će u toj oblasti tokom vikenda da budu raspoređeni dodatni policajci i pozvao sve koji imaju neke informacije ili su zabrinuti da razgovaraju sa policijom.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.