Pronađena turska glumica koja je nestala nakon zemljotresa

Turska glumica Džansu Dere pronađena je nakon što su se njeni obožavatelji zabrinuli kada je nakon razornih zemljotresa nestala s društvenih mreža.

Turski mediji raspisali su se kako je jedna od najpopularnijih tamošnjih glumica Džansu Dere nestala nakon razornih potresa.

Za njom se tragalo, a obožavatelje je zabrinula činjenica da se nije oglasila na društvenim mrežama nakon tragedije.

Kuća turske lepotice navodno se nalazi u epicentru potresa, a jedan tamošnji novinar je izjavio kako glumica poslednjih dana pomaže svojim sugrađanima, ali to nije umirilo njene obožavatelje.

Na društvenim mrežama sada su se pojavili snimci na kojima se vidi glumica kako pomaže ljudima koji su ostali bez svojih domova.

Džansu je uz još neke koleginice pružila podršku turskom narodu u teškim trenucima i zaboravila na slavu.

Podsetimo, 41-godišnja Džansu Dere je bivša manekenka i nesuđena arheološkinja koju turski producenti prvu zovu kad im treba fatalna žena koja će privući milione gledalaca pred male ekrane.

„Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak su pod lupom, a tako je naporno živeti. Ali kad bolje razmislim, to je mala cijena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi“, govori ova lepotica.

(Telegraf)

Foto: Instagram

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.