PRONAĐENO OBEZGLAVLJENO TELO DETETA NA PLAŽI

TELO deteta starosti dve ili tri godine pronađeno je u utorak ujutru na peščanoj plaži u odmaralištu u Španiji, prenosi El Pais. Španski mediji pišu da je telo bilo obezglavljeno, a pronađeno je na plaži u odmaralištu Kosta Dorada Roda de Bera u pokrajini Taragona na istočnoj obali Španije.

Mediji pišu da je telo deteta bez glave, a navodno mu nedostaju i drugi delovi tela. Pretpostavlja se da je telo na obalu izbacila voda jer je u poodmakloj fazi raspadanja. Policija je nakon otkrića ogradila područje na kojem se nalazi telo, a turisti su poslati na druge delove plaže. Na licu mesta obavljen je uviđaj.

Gradonačelnik Roda de Bera rekao je kako bi moglo da se radi o detetu koje je bilo na jednom od brodova s migrantima koji se prevrnuo u Sredozemnom moru. 

Istražitelji sada pokušavaju da utvrde identitet deteta, kao i uzrok njegove smrti, što je veoma komplikovan zadatak, posebno ako se potvrdi da je došao sa mora, gde jake pomorske struje mogu da pomeraju tela sa jednog mesta na drugo za nekoliko sati.

Tanjug/AP

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.