PUCNJAVA U SEVERNOJ MITROVICI Najmanje jedna osoba ranjena

Noćas oko dva sata ujutru, u severnoj Kosovskoj Mitrovici desio se ozbiljan incident, kada je u pucnjavi koja se dogodila u ulici koja vodi ka KBC, najmanje jedno lice ranjeno iz automatskog oružja.

U bolnicu su, kako je potvrđeno Kosovskoj policiji, primljene najmanje dve osobe, ali nisu mogli da potvrde i ranjavanje druge.

Ranjavanje i pucnjavu je potvrdio zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani (Elshani), koji je naglasio da se za sada još uvek radi o preliminarnim informacijama, a da će uskoro moći da potvrdi i druge detalje.

Na licu mesta čaure i tragovi krvi

„U bolnicu je primljeno dvoje ljudi, ali nemamo potvrđeno informaciju da je i dvoje ranjeno. Za sada znamo da je jedna osoba povređena. Takođe, na licu mesta, a to je glavna ulica koja vodi ka bolnici, pronašli smo čaure od automatske puške i tragove krvi. Mesto je obezbeđeno i istraga je u toku“, kazao je rano jutros Eljšani za KoSSev.

Naveo je da su im u bolnici kazali da ranjena osoba nije životno ugrožena.

Policija je u međuvremenu identifikovala jednu osobu, za kojom sada traga radi saslušanja, a koja je, kako je takođe potvrdio Eljšani, „interesantna za istragu“.

Na ulici, tačno ispred Komercijalne banke, na uglu Vlade Ćetkovića i Čika Jovine, razvučena je žuta traka, unutar koje se nalazi parkirano više automobila, i dva policajca koji obezbeđuju ovo mesto.

Vidljivi su takođe i tragovi krvi, koji se nalaze i van žute trake. Oni su na pločniku, kojim ljudi prolaze, kao i preko puta u obližnjem parku, gde je takođe bila razvučena žuta traka, koja je u međuvremenu i uklonjena.

U međuvremenu došli su i karabinjeri, koji su takođe detaljno fotografisali mesto na kom je došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje sve osobe uključene u incident su srpske nacionalnosti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.