RAFALI, SUZAVCI I ŠOK BOMBE! Pogledajte snimak sukoba Srba i kosovske policije (VIDEO)

Pripadnici takozvane kosovske policije okružili su zgrade opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, a došlo je do sukoba sa okupljenim Srbima ispred zgrade opštine Zvečan.

Pripadnici takozvane kosovske policije okružili su danas zgrade opština Zubin Potok, Leposavić i Zvečan, a oglasile su se i sirene za uzbunu. Sirene su se takođe oglasile i u Severnoj Mitrovici. Zbog toga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao naredbu o o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo i naredio im je hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.

Na licu mesta prisutna su i oklopna vozila, kao i vozilo za razbijanje barikada u Zvečanu. Okupili su se Srbi ispred zgrade opštine Zvečan, ali su pripadnici takozvane kosovske policije koristili suzavce i šok bombe da bi rasterali okupljene. Reporteri „Kosovo onlajn“ su se našli na licu mesta ispred zgrade opštine Zvečan kada je došlo do sukoba okupljenih Srba sa pripadnicima takozvane kosovske policije.

Na snimku se vidi veći broj okupljenih Srba ispred zgrade opštine Zvečan. U jednom trenutku čuju se rafalni pucnji, tu dolazi do komešanja mase, ljudi kreću da beže i da se povlače. U narednom trenutku je zabeležena veća količina dima, ispaljeni su suzavci i bačene su šok bombe, a prema nezvaničnim informacijama, ima i povređenih.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.