RASKINULI ANĐELA I ZVEZDAN: Urlaju jedno na drugo!

Anđela Đurišić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da se svađaju.

– Bezobrazna si – rekao je Zvezdan.

 Meni ovo nije smešno, videla bih kako bi se ti osećao da je dečko sa kojim sam povezivana – pričala je Anđela.

Pusti me rijalitija, nemoj da počnem da se družim sa njom kako ja hoću – nastavio je Slavnić.

– Da li neko ima ispravnije ponašanje prema dečku nego ja? 

 Ako ti je ovo neprijatna situacija, završićemo priču. Mene ne zanima da li ćeš ti da se uhvatiš za to. To je Miljan napravio problem. Pričaš budalaštine i gluposti – pričao je Zvezdan.

– Oko mene se ne pozežu muškarci – dodala je Anđela.

– Ne potežu se jer im ja ne dam, a da je tako ja ne bih bio sa tobom. Nisam u raspoloženju, a ti nastavljaš i bezobrazna si. Budeš li još jednom rekla za Bilala dok si pored njega, još jednom tako izgovori i mi smo završili smo – pričao je Zvezdan.

– Rekla sam to u besu – rekla je Đuričićeva.

– Budeš li tako nešto izjavila mi smo završili priču, a mene boli k*rac šta si mislila. Bezobrazna si, ne možeš da radiš to. Je l’ ti se ne sviđa sa mnomda budeš? Ajde da se dogovorimo i da završimo priču. Je l’ ti se ne sviđa? Ako ti nešto ne valja završamo istog momenta. Muvam druge ribe, ne sviđam ti se, a ja ne ležim sa tobom po 12 sati. Nemoj ništa da govoriš, ne možeš da završiš – besneo je Slavnić.

– Rekla sam zato što sam isftrustrirana i besna i ne mogu da verujem šta slušam, lik mi se gadi. Nemoj da prebacuješ priču. Znaš da se borim da mi te stvari sve manje smetaju, a šala svaki dan. Borim se da stekenm poverenje ponovo u tebe.

– Šta se boriš kad sam pored tebe 20 sati? Nemoj da se boriš. Nemoj da mi kreštiš jer ću da se sklanjam od tebe. Ne možeš da kreštiš, to moraš da shvatiš – rekao je on.

– Tebe ona iscrpljuje , a ne ja. Je l’ može nešto da mi zasmeta?

– Može, ali ne ovaj idiotizam i budalaština. Neću da ti se pravdam, ni da pričam. Budeš li ovako bezobrazna, zavrđili smo. Razmisli da li hoćeš, ako ti se ne sviđa kažeš da ne možeš i oduvaš me – pričao je Slavnić.

– Borim se sa tim da imaš slobodu – rekla je Anđela.

– Bolje da raskinemo i nema problema. Ako još sekund ovako budeš nastavila – poručio je Slavnić.

– Neću pretnje, možeš gde si navikao – besnela je Anđela.

– Ma puca mi k*rac, tek ćeš da vidiš kako ću da se ponašam – govorio je Zvezdan.

Foto:

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.