Razotkrivena tajna Lepe Lukić

Legenda narodne muzike, Lepa Lukić ne zna kada je tačno rođena, a jednom prilikom je izjavila da postoje dve verzije, kao i da joj je majka ispričala jednu priču, dok dokumenta govore drugo.

Lepa je rođena selu Miločaj u januaru 1940. godine, ali kog tačno dana, do danas je potpuno nepoznato.

Pjevačici je majka ispričala jednu verziju vezanu za njeno rođenje, dok papiri kažu sasvim nešto drugačije.

„Majka mi je rekla da sam rođena 13. januara u 15 do 12 noću, ali su me u selu prijavili par dana posle pa se u papirima vodim kao da sam rođena 16. januara. Ja ne bih volela da sam starija tih par dana“, ispričala je Lepa.

Ono što mali broj ljudi zna je pravo ime pjevačice Lepe Lukić koje glasi Lepava Mušović, ali pod tim imenom nikada nije nastupala.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da je imala veoma turbulentan ljubavni život, a nedavno je za Grand otkrila detalje o kojima do sad nije govorila, kao i da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

„Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam“, ispričala je Lepa kako je isprepadala majku.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.