Spremna kao zapeta puška

Rijaliti „Elita“ počeće sa emitovanjem u subotu, 2. septembra, a novi učesnici se već uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef najavio. Iako se većina imena i dalje čuva u strogoj tajnosti, po svemu sudeći, otkriveno je još jedno lice koje će biti deo ovog rijalitija.

Naime, bivša zadrugarka i starleta Dragana Mitar uhvaćena je kako provodi vreme u zgradi ružičaste televizije i čeka razgovor sa čelnicima kako bi se, pretpostavlja se, dogovorila o ponovnom ulasku na imanje u Šimanovcima i potpisala ugovor.

Budući da je Mitrova već bila deo rijalitija, nema sumnje da se vraća da dobro poznati teren i da će se na istom odlično snaći, s obzirom da je tokom svoje sezone bila jedna od glavnih priča „Zadruge“, i to zajedno sa tada oženjenim Edisom Edom Fetićem, koji je sa starletom prevario svoju suprugu Zilhu, koja je tražila razvod.

Ona je takođe u rijalitiju ispričala sve o odnosu s bivšim mužem s kojim se nalazi na sudu.

Dragana medijima nije odgovarala na pozive i poruke.

Podsećanja radi, u „Elitu“ će ući Miljana Kulić i njen bivši partner Nenad Macanović Bebica, kao i Ivan Marinković, ali i Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš, Jovana Tomić Matora koja će u novu sezonu „Zadruge“ ući sa suprugom Anitom Stanojlović, kao i nekadašnji učesnici rijalitija „Parovi“, Aleksandar Požgaj i hapšena starleta Teodora Radojičić, a nakon što se bude oporavila od operacije uvećanja zadnjice, u Belu kuću useliće se i Maja Marinković, kao i njen otac Radomir Taki Marinković, prenosi Kurir.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.